Kesäkukat

Kesäkukkia moneen makuun

Kesäkukat ovat kestäviä ja pitkään kukkivia yksivuotisia kasveja. Kesäkukilla voidaan loihtia kukkiva puutarha parvekkeelle, piristää perennapenkkejä tai luoda kesäistä tunnelmaa terassille. Kesäkukat sopivat myös vaikkapa lahjaksi sekä leikkokukiksi. Lisäksi kesäkukat ovat edullisia ja useimmiten helppohoitoisia. Istutusaika alkaa varhain keväällä ja jatkuu aina pitkälle syksyyn.

Kesäkukka valikoimamme on laaja ja moneen makuun soveltuva. Valikoimamme vaihtelee vuosittain ja otamme huomioon myös asiakkaidemme toiveet lajikkeissa sekä värivalikoimassa. Meiltä saat niin komeat daaliat kuin perinteiset samettiruusut. Kukkien lisäksi erilaisia kesävihreitä kuten hopeakäpälää, murattia ja köynnöskasveja, joiden avulla kukkaryhmiin saadaan lisää runsautta, vehreyttä ja laskeutuvaa muotoa.

Kesäkukkien hoito

Parhaimmat kesäkukat kukkivat vähällä hoidolla upeasti koko kesän. Useimmat kesäkukat viihtyvät aurinkoisella tai puolivarjoisalla paikalla ja pitävät kastelusta sekä lannoituksesta. Rankkasateen yllättäessä kukat on hyvä nostaa suojaan katoksen alle. Useimmat kukat myös kukkivat komeammin, kun kukkineet kukat poistaa kukkavartta myöten.

Lue lisää Kesäkukkien hoidosta

 

Kesäkukkien myyntisesonki alkaa huhti-toukokuussa ja päättyy juhannukseen. Kesäkukkia löydät sesonkiaikana sekä puutarhaltamme että torimyynnistä.